Здравейте колеги, взех си ремонтни комплекти за предните спирачни апарати, само самзка за водачите ми липсва... Моля кажете каква грес е най подходяща за целта и откъде може да се купи в почивен ден..... Из разни форуми четох за грес на Текстар и медна грес, каква бихте препоръчали вие, или ако някой има подходяща и е от София да услужи с малко или да ми продаде
Известие
Collapse
No announcement yet.
смазка за спирачни апарати
Collapse
X
-
Вече са ти подсказали медна,керамична пък ще добавя аз ти избираш.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от nexs7910 Покажи съобщениеДа, благодаря. Утре ще ходя да търся, дано успея да намеря че съм решил да правя апаратите а неискам да я разглобя така да си седи...156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Феро медна или графитена?Че точна правя спирачната система и майсторът дето ми обслужи апаратите казва графитена.А и по някой форуми има спор дали едната или другата.1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеФеро медна или графитена?Че точна правя спирачната система и майсторът дето ми обслужи апаратите казва графитена.А и по някой форуми има спор дали едната или другата.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеФеро медна или графитена?Че точна правя спирачната система и майсторът дето ми обслужи апаратите казва графитена.А и по някой форуми има спор дали едната или другата."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
С пет метра по-къс спирачен пътСега ще работят както би трябвало.
156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от barash Покажи съобщениеС пет метра по-къс спирачен пътСега ще работят както би трябвало.
Comment
Comment